کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

مشاغل صنعت و صنایع ایران
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

انتخاب و نگهداری گل کلم و عوارض گل کلم

منتشره شده در شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۸

انتخاب و نگهداری گل کلم و عوارض گل کلم

 

  1. گلم کلم هایی با برگ های سبز روشن بهترین انتخاب هستند.
  2. برگ های زرد، لکه دار و سفت نیز وجود یک بیماری شناخته شده به نام کپک را نشان میدهند.
  3. اگر گل کلم را در یخچال نگهداری کنید ، میتوانید به مدت ۵ روز از آن استفاده کرد.

عوارض جانبی استفاده بیش از حد از گل کلم

عوارض جانبی گل کلم مانند آلرژی، سنگ کلیه و گاز بیش از حد است پس چنانچه بخش سلامت نمناک توصیه می کند از مصرف بیش از حد گل کلم اجتناب کنید و همچنین در صورت مصرف داروهایی مانند وارفارین و کومدین نیز از مصرف آن بپرهیزید.

  1. گاز معده:گل کلم حاوی کربوهیدرات های پیچیده است که به طور کامل در دستگاه گوارش شکسته و جذب نمی شود، باکتری روده را تحریک می کند و گاهی اوقات موجب نفخ و گاز خفیف معده میشود.
  2. اسید اوریک:گل کلم حاوی پورین است که می تواند موجب مسائل سلامتی مختلف شود، مصرف بیش از حد آن مشکلات مرتبط با سنگ کلیه و نقرس را به وجود می آورد.
  3. آنافیلاکسی :مصرف گل کلم در بعضی از افراد باعث بروز آنافیلاکسی میشود، بدان معنا که واکنش آلرژیک شدید بدن به یک ماده اتفاق می افتد.علائم هشدار دهنده چنین واکنش های آلرژیک ای شامل ورم برخی قسمتهای بدن، خارش، گلو درد، عوارض تنفسی است . همیشه توصیه می شود که گل کلم را در بروز چنین علائمی متوقف کنید و بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

بهترین روش پختن گل کلم

محققان می گویند که بهترین روش پختن گل کلم برای اینکه مواد مغذی موجود در آن حفظ شود بخارپز کردن و یا جوشاندن آن در آب جوش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه می باشد.نکته ی جالب اینجاست که پخت گل کلم در مایکروویو و یا سرخ کردن آن به آرامی هم باعث خفظ مواد مغذی موجود در آن می شود.

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.