کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

مشاغل صنعت و صنایع ایران
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

اسفناج خام

منتشره شده در پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۸

اسفناج خام

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان “سوپر خوراکی” در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود. در ادامه این بخش از سلامت تغذیه در نمناک با دنیای از خواص اسفناج آنا خواهید شد.

مواد معدنی و ویتامین های موجود در اسفناج در صد گرم اسفناج خام موارد زیر موجود است:

  • انر‍‍‍ژی ۲۰ کالری
  • آب ۹۰ گرم
  • پروتئین ۳ گرم
  • چربی ۰/۳ گرم
  • مواد نشاسته ای ۳/۵ گرم
  • کلسیم ۹۰ میلی گرم
  • فسفر ۵۰ میلی گرم
  • آهن ۳/۲ میلی گرم
  • سدیم ۷۰ میلی گرم
  • پتاسیم ۴۷۰ میلی گرم
  • ویتامین آ ۶۰۰۰ واحد

وقتی هوس سالاد یا ساندویج سالم می‌کنید، از خانواده‌ی سبزیجات پربرگ، اسفناج با برگ‌های سبز تیره‌‌‌‌ی آن را به جای کاهوهایی که رنگ‌شان سبز روشن‌ است، انتخاب کنید. اگر این کار را کنید، متوجه افزایش طعم سالاد یا ساندویچ می‌شوید، اما چیزی که شاید متوجه آن نشوید این است که صرفا با این انتخاب، مقادیر زیادی مواد مغذی و معدنی را هم به غذای‌ خود اضافه کرده‌اید. اسفناج خام سرشار از ویتامین A، ویتامین K، فیبر، پتاسیم و کلسیم است و تقریبا برای هر جنبه از سلامتی شما، یک غذای مفید محسوب می‌شود.

ارزش غذایی یک وعده‌ی معمولی (یک فنجان): ۹۰ میلی‌گرم کلسیم (۹٪ ارزش روزانه)، ۳۴ کالری

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *