کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

بدون سرمایه در منزل کار کنید

منتشره شده در دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
بدون سرمایه در منزل کار کنید
Work at home with no capital

بدون سرمایه در منزل کار کنید

وقتی حرف اه اندازی کسب و کار میشه همه میگن سرمای را از کجا بیارم من که پولی نداریم. بله درست راه اندازی یه شرکت یا یه کسب و کار نیاز به سرمایه داره ولی اگه امروز با ما همراه باشین و مطلب امروز را تا آخر بخونین متوجه میشین که بدون سرمایه م میشه کار کرد . تعجب نکنین هیچ کاری نشد نداره.شما میتونین بدون سرمایه در منزل کار کنید و به درآمد برسین و موفق بشین و کارتون را کم کم گسترش بدین.با ما همراه باشین تا بهتون بگیم چیکار کنین.

  • ایده بگیرید : همه کارها از یک جا شروع میشه و اونم از یک ایده است. این مرحله سخت ولی خیلی مهم.اگه بتونین این مرحله را با موفقیت طی کنین میتونین توی مسیرتون موفق بشین و مراحل دیگه را با موفقیت طی کنید.گاهی وقتا این ایده یدفعه به ذهن میرسه و گاهی وقتا با دیدن یه کار یا یه عکس و … این ایده به هن میرسه و بعد کم کم پرورش پیدا میکنه و تبدیل میشه به یه کسب و کار موفق.
  • بهترین فرصت کاری را انتخاب کنید : بعضی وقتا چندتا ایده داریم و نمیدونیم کدومش را انتخاب کنیم.اینکه به کدوم ایده بیشتر علاقه دارید اینجاست که باید به این فکر کنین که شخصیتاتن چجوریه و به چه سبک کاری بیشتر علاقه دارین. تو این مرحله برا اینکه بدونین از کدوم ایده باید استفاده کنین چندتا کار باید انجام بدین که عبارتند از :
  1. امتحان کنین : هر کارآفرین موفقی میدونه اگه ایده ایی به ذهنش رسید باید قبل اینکه به شکل گسترده ایی انجامش بده اول باید آزمایشش کنه تا ببینه میزان موفقیتش توی اونکار چقدر و استقبال از اون ایده و کار چطوری.پیشنهاد میکنیم ایدتون را در سطح کوچیک و برای مشتریایی که تقریبا جزء مشتریای ثابتتون هستن انجام بدین و بعد اگر نتیجه بخش بود گسترشش بدین.اینجوری میتونین تقریبا ببینین چقدر اون ایده خوبه و چقدر بد.
  2. بازار هدف شما کجاست : باید بدونین کاری که میخواین راه بندازین برای کیا مفید و به اصطلاح به درد کی میخوره .سعی کنین با کاری شروع کنین که بیشترین درخواست را داره و خیلیها بهش نیاز دارن.
  3. از کارتون محافظت کنین : کاری که تازه شروع میشه آسیب پذیر و زود میتونه ضربه بخوره. شما باید محافظ کارتون باشین تا کمترین آسب بهش وارد بشه و یه جورایی باید یه سری سپر محافظتی برای کارتون داشته باشین و اینجوری بازم خیالتون راحت که از شرکتای بزرگ ضربه ایی نمیخورین.
  4. خواسته مردم را بشناسین : کار همه کسب و کارها اینه که نیازهایی را که بقیه دارن برطرف کنن و این وجه مشترک همه کسب و کارهاست. باید بدونین مشتریاتون چی میخوان و سعی کنین نیازهایی را که دارن براشون برطرف کنین اینجوری بیشتر طرفدار پیدا میکنین و کم کم تبدیل میشین به یک برند.
  5. پول کافی داشته باشین : قبل اینکه یه کاری را راه بندازین محاصبه کنین چقدر پول اولیه نیاز دارین . اینجوری به مشکل بودجه بر نمیخورین و مجبور نمیشین کارتون را رها کنین.
  6. مهارتهاتون را نشون بدین : کاری که توی خونه راهش میندازین مهم نیست چقدر بزرگ یا کوچیک مهم اینه شما چه مهارتی دارین و مهمتر اینه که بتونین این مهارت را به درستی نشون بدین.وقتی کاری که میکنین با مهارت هاتون هماهنگ باشه بهتر میتونین پیشرفت کنین.
  • طرح کاریتون را بنویسید یا بکشید : گفتیم ایده خیلی مهم ولی اینکه چطوری این ایده را به اجرا برسونین مهم. برای همین داشتن یه طرح مناسب برای کسب و کارتون خیلی مهم . براتون چند تا توصیه دایم که متونه توی این زمینه بهتون کمک کنه :
  1. نوع مخاطب : باید بدونین برای چه مخاطبی دارین کار میکنین و وجه کاری و زاویه کاریتون را مشخص کنین.این خیلی مهم که همه چیز را در نظر بگیرین ولی در این مرحله باید اولیت ها را مشخص کنین و بهشون بپردازین و این بسته به نوع کاریتون بزرگ و کوچیک و زیاد و کم میشه.
  2. خلاصه طرح کاری : این مورد برای برنامه ریزی کاریتون خیلی به دردتون میخوره و براتون مفید.پس حتما در اولویت کاریتون بزارین و ازش استفاده کنین.
  3. تحقیق کنین و اطلاعات کافی بدست بیارین : درباره کاری که میخواین بکنین تحقیق کنین و همه جوانبش را بسنجین.اینجوری خوب میتونین پیش برین و اطلاعات کافی توی این زمینه را دارین.
  4. خلاصه ای درباره صنعتی که میخواهید فعالیت کنین بنویسید : وقتی یه دید کلی از کارتون داشته باشین میتونین جواب هر سوالی که ازتون میپرسن را بدین و دیگه از ندونستن شرمنده نمیشین.
  • پول مورد نیاز برای کارتون را فراهم کنین : برای اینکار میتونین از وام هایی که برای کسب و کارای کوچیک استفاده کنین و از این طریق بودجه اولیه مورد نیازتون را بدست بیارین .
  • ساختار کارتون را مشخص کنین : مشخص کنین توی چه حیطه ایی میخواین کار کنین اینجوری میدونین چه مسئولیتای دارین و بهتر میتونین تصمیم بگیرین .میتونین چالشهایی را که ممکن براون پیش بیاد را پیش بینی کنین . یه سری از ساختارای کاری اینها هستن :
  1. مؤسسه انفرادی
  2. شرکت تضامنی
  3. شرکت غیر سهامی
  4. شرکت تضامنی با مسئولیت محدود
  5. شرکت با مسئولیت محدود
  6. شرکت بزرگ
  • مکان مناسب برای کسب و کارتون : این مکان به نوع کارتون ربط داره.بعضی کارها را حتی توی خونتونم میتونین انجام بدین و اینجوری به بودجه کمتری نیاز دارین.البته به نوع کار ، میزان تقاضای کاریتون و منبع مالیتونم بسنگی داره.به این موارد دقت کنین :
  1. تصویر برند
  2. رقابت
  3. بازار نیروی کار محلی
  4. طرح رشد کسب و کار برای آینده
  5. نزدیکی به تامین کننده‌ها
  6. امنیت
  7. مقررات منطقه‌ای
  8. هزینه‌های پنهان: شامل نوسازی، دکوراسیون، ارتقای سیستم آی‌تی، و غیره.
  9. مالیات: شامل مالیات بر املاک و دارایی، نرخ مالیات بر درآمد و فروش.
  10. حداقل دستمزد: موقعیت‌های مکانی مختلف دارای نرخ‌های مختلفی برای حداقل دستمزد هستند.
  11. مشوق‌های اقتصادی دولتی: موقعیت مکانی کسب و کار می‌تواند صلاحیت‌تان را برای برنامه‌های کسب و کاری اقتصادی دولتی نظیر وام‌های خاص دولتی برای کسب و کار‌های کوچک و هم‌چنین سایر مشوق‌ها تعیین کند.
  • سامانه حسابداری : سعی کنین یه سیستم حسابداری برای خودتون راه بندازین اینجوری بهتر میتونین سیستم مالیتون را کنترل کنین و از خرج و مخارجتون سر در بیارین و حساب و کتاب داشته باشین.
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *