کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

راه هایی برای کمتر حرف زدن

منتشره شده در یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۸
راه هایی برای کمتر حرف زدن
Ways to talk less

راه هایی برای کمتر حرف زدن

ما هر روز به جاهای مختلف میریم و با افراد مختلف در ارتباط هستیم و در این ارتباطات مجبوریم که از کلام استفاده کنیم.درسته صحبت کردن و دادن و گرفتن اطلاعات جدید باعث رشد فکری و شخصیتی ما میشه و به ما کمک میکنه از اطراف خود بیشتر اطلاع داشته باشم ولی بعضی وقتا با افرادی روبه رو میشیم که فقط حرف میزنن و هیچ توجهی به صحبتهای ما ندارن شاید هم خودمون یکی از این افراد باشیم و دیگران از این کار ما ناراحت باشن و از ما فاصله بگیرن.اینکه چطوری متوجه بشیم جزء آدمای پر حرف هستیم یا جزء اون دسته از آدمایی که بیشتر گوش میدن و کمتر صحبت میکنن یا به موقع و در صورت نیاز صحبت میکنن کار راحتی فقط کافیه توی یک جمع که هستیم ببینیم دیگران با ما ارتباطشون چطوری اگر از هم صحبتی با ما لذت میبردن بدونیم جزء دسته دوم هستیم و اگر دیدین سریع یا کمی بعد از احوالپرسی از شما فاصله گرفتن بدونین جزء دسته ایی از افراد هستین که زیاد حرف میزنین .ما امروز میخوایم راه هایی برای کمتر حرف زدن را بهتون بگیم تا بتونین با تمرین اونا کمتر حرف بزنین و بیشتر گوش کنین و یا بتونین به موقع و به اندازه صحبت کنین.خوشحال میشیم نظرات و تجربیات خودتون را در اختیار ما هم بزارین تا بتونیم ازشون استفاده کنیم. با ما همراه باشید.

  1. کوتاه حرف بزنین : یاد بگیرین وقتی ازتون خواستن یا نیازی بود حرف بزنین.بعضی وقتا احتیاجی نیست همه بدونن ما چه اطلاعاتی داریم و بدون اینکه ازمون بخوان شروع کنیم حرف زدن براشون.مطمئن باشین اونایی که باید بدونن شما اطلاعات عمومیتون یا اطلاعاتتون در فلان موضوع خوبه حتما میدونن و خودشون میان سراغتون.سعی کنین اگر در مورد موضوعی اطلاعات ندارین الکی شروع نکنین به حرف زدن و جلب توجه.اینجوری با دادن یه سری اطلاعات غلط باعث گمراهی دیگران میشین و باعث میشین بعد فهمیدن حقیقت از شما دور بشن. نمیخواد سکوت یه مجلس را با زدن حرفای بی ارزش بشکنین و به قول معروف مجلس را گرم کنین. بعضی وقتا سکوت نیاز مثل وقتایی که دارین یه کاری را میکنین و نیاز به تمرکز دارین و یا طرف مقابلتون مشغول کاری و نیاز داره روی کارش فقط تمرکز کنه. قبل اینکه شروع کنین حرف زدن یکم بشینین و به حرفایی که میخواین بزنین فکر کنین اگر به این نتیجه رسیدید به درد جمعی که در اون هستین میخوره و میتونه بار اطلاعاتی بقیه را بالا ببره و به خودتون هم کمک کنه حرفتون را بزنین ولی اگر دیدین نه به درد اون جمع نمیخوره و سودی نداره بهتر به همون سکوت ادامه بدین وبزارین بقیه هم به کاری که میکنن برسن.یه اشکال دیگه که زیاد حرف زدن داره اینه که اینجور افراد هرچی به زبونشون بیاد میگن و یه وقتایی ناخواسته حرفایی را میزنن که کسی نباید ازشون خبر داشته باشه و خصوصی و اینجوری باعث میشه افرادی سود جو از اون صحبت ها سوء استفاده کنن و این کار جبران ناپذیر.پس دقت کنین و اول فکر کنین و بعد حرف بزنین و کوتاه حرف بزنین.هر چیزی یه زمانی داره و یه حدی این را همیشه به ما گفتن.حتی حرف زدن هم زمان داره و مکان خاص خودشو.۲۰ ثانیه که حرف زدین سکوت کنین ببینین طرف مقابلتون هنوز بهتون توجه میکنه یا نه.این یه قانون که بیشتر ۴۰ ثانیه مداوم حرف نزنین چون اینجوری پرگویی میکنین و طرف مقابلتون از گوش کردن به حرفاتون خسته میشه.یه وقتاییم تو یه موقعیتی قرار میگیریم که پر از تنش و استرس و برا اینکه نشون ندیم استرس داریم شروع میکنیم هی حرف زدن و هی حرف زدن که اینکارم اشتباه.یه راه دیگه مثل نفس عمیق کشیدن را برای رفع استرس خودتون بکار بگیرین.احتیاجی نیست همه افراد توی یه جمع به ما توجه کنن پس لطفا برای جلب توجه دیگران حرف نزنین چون ممکن نتیجه عکس بگیرین.
  2. گوش واسه شنیدنه پس گوش کنین : وقتی یه نفر داره باهاتون حرف میزنه لطفا بهش گوش کنین و بزارین حرفش تموم بشه.نیازی نیست پیش داوری کنین و زودتر اینکه حرف اون تموم بشه شما نظر بدین.شاید حرفش چیز دیگه بود و شما قضاوت زود کردین.جدای همه اینا وقتی با دقت به حرفای دیگران گوش بدین اطلاعات زیادی میتونین بدست بیارین و از توی کلامشون متوجه جواب یک سری سوالاتتون بشین. وقتی دارن باهاتون حرف میزنن بهشون نگاه کنین اینجوری نشون میدین که دارین بهشون توجه میکنین و حرفاشون براتون مهم.معمولا وقتی آدم از حرفای کسی خسته میشه دیگه بهش نگاه نمیکنه و خودش را مشغول کار دیگه میکنه.وقتی یکی داره باتون حرف میزنه بجا فکر کردن به اینکه چه جوابی بدین به حرفای اون توجه کنین مطمئن باشین اینجوری درست ترین جواب را میتونین بدین.
  3. نرین کوچه علی چپ : کم حرفی معنیش این نیست که وقتی لازم بود حرف نزنین معنیش اینه که هر موقع لازم بود حرف بزنین.یه وقتایی با به موقع حرف زدن میتونیم جون یه نفر رو نجات بدیم یا جلو یه اتفاق را بگیریم ولی حرف نمیزنیم و باعث میشه یه عمر پشیمونی برای خودمون و دیگران داشته باشه.پس لطفا معنی کم حرف زدن را اشتباه متوجه نشین و نرین کوچه علی چپ.
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *