کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

مشاغل صنعت و صنایع ایران
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

درباره حقوق صحبت کنید

منتشره شده در شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
درباره حقوق صحبت کنید
Talk about rights

درباره حقوق صحبت کنید

همه ما وقتی شغل مورد علاقمون را پیدا میکنیم ذوق این را داریم که سریع قرارداد ببندیم و شروع کنیم به کارکردن.ما بهتون تبریک میگیم که کار مورد علاقتون را پیدا کردین ولی قبل اینکه برین و قرار داد ببندید و شروع به کار کنین درباره حقوق صحبت کنید تا تمام ابهامات برداشته بشه و بدونین حقوقی که میگیرن متناسب با میزان کاری که انجام میدین هست . امروز میخوایم درباره این باهاتون صحبت کنیم که چطوری درباه حقوقتون مذاکره کنین تا به نتایج خوبی برسین.

  1. ارزش کاری که انجام میدهید چقدر است : قبل اینکه برین برای مذاکره و قرارداد بستن درمورد کاری که باید انجام بدین بیشتر بدونین و بفهمین ارزشش چقدر و چقدر سخت یاآسون و اهمیت کارتون را بدونین.اینجوری بهتر میتونین پیشنهاد حقوقی خودتون را بگین و چون درمورد کارتون اطلاع دارین بهتر میتونین مذاکره کنین و به حقوق و کاری که میواین برسین .
  2. اول حقوق پیشنهادی کارفرما را بدانید : شما الان میدونین کهکارتون چقدر اهمیت داره و خبر دارین که بقیه شرکتا برای این سمت کاری چقدر چقوق پداخت میکنن برا همین وقتی کارفرما اول بگه چقدر میخواد بهتون حقوق بده بعدش میتونین در مورد این حقوق صحبت کنین و به نتیجه برسین.
  3. سوال کنین ، نترسید : گاهی وقتا میدونین چه کاری میخواین انجام بدین  همه جوانب کاریتون براتون معلومه ولی بازم نترسین و سوال بپرسین .مثلا درباره این بپرسین که آیا میشه حقوقتون بیشتر بشه یا نه یا مثلا اضافه کاریکنیند چقدر به حقوقتون اضافه میشه.
  4. فکر کنید : اگه نمیدونین حقوقتون با ارزش کاری که میخواین بکنین یکی یا نه از فردی ه داره باهاتون مصاحبه میکنه یه فرصت بگیرین تا فکر کنین و مشورت کنین . وقتی اینکار را بکنین و اون کارفرما هم سوابق شما را دوست داشته باشه و بخواد که شما براش کار کنین سعی میکنه خودشم توی حقوق پیشنهادی تجدید نظر کنه و پیشنهاد بهتری بهتون بده.
  5. همه چیز را کتبی کنین : وقتی همه مذاکراتتون را بعد از مذاکره به صورت کتبی روی کاغذ بیارین و هر دو پایین برگه را امضا کنین دیگه هیچکدون توی وظایفتون نمیتونین کوتاهی کنین و باید به قولی که دادین عمل کنین.
  6. واضح و رک حرف بزنین : بجا اینکه یه سری بهونه هایی بیارین که هیچ ارزشی برای طرف مقابلتون نداه و بخواین اینجوری حقوقتون رابالا ببرین بیاین و از سابقه هایی که دارین وکارهای که کردین بگین و سعی کنین اونها را پر رنگ کنین اینجوری بهتر میتونین نشون بدین که شما حقتون یه حقوق بالاتره.
  7. حقوقی که قبلا میگرفتین مهم نیست : گاهی وقتا توی جلسات مذاکره ای که میکنین ازتون درباه حقوقی که قبلا میگرفتین میپرسن شما هم در جواب خیلی محترمانه بگن که کار الانی که من میخوام انجام بدم کارفرماش شمایید و ارزش های خاص خودش را داره و براساس این ارزش هاباید حقوق باش مشخص بشه ولی با همه اینا دروغ نگین و قشنگ بگین چقدر حقوق میگرفتیم.
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *