درباره آلبالو بیشتر بدانید
منتشره شده در دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
درباره آلبالو بیشتر بدانید
امروز میخوایم درمورد دو تا میوه خوشمزه تابستونه براتون بگیم .تابستون پر میوه های رنگی و خوشمزه که هر کدوم خوشمزه تر از اون یکی دوتا از این میوه ها آلبالو و گیلاس . پیشنهاد مکنم ادامه این مقاله را با دقت بخونین تا درباره آلبالو بیشتر بدانید.
آلبالو یه درخت و میوه ایی که در جنوب غربی آسیا رشد میکنه.میوه اون ترش و قرمز وتا سه الی ده متر رشد میکنه.از آلبالو ترش خشک برای آشپزی استفاده میکنن .مثلا باهاش سوپ ، کیک ، تارت درست میکنن. باهاش میشه نوشیدنی درست کرد.ت.ی کشورهایی مثل کشورخودمون و ترکیه و یونان و قبرس هسته هاش را در میارن و میجوشون با شکر و ازش مربا درست میکنن.
![درباره گیلاس و آلبالو بیشتر بدانید](https://www.sanaat.ir/wp-content/uploads/2020/06/آلبال.jpg)
از جمله مواد مغذی آلبالو میشه به این موارد اشاره کرد :
- کلسیم
- فسفر
- آهن
- ویتامین آ
- ریپوفلاوین
- ویتامین سی
- سدیم
- منیزیم
- پتاسیم
- مس
- روی
از جمله خواص آلبالو عبارتند از :
- درمان التهاب کلیه
- سلامتی قلب
- ناراحتیهای کبد
- معده و روده
- بیماریهای تبدار
- دم کرده آلبالو خاصیت ادرارآور داره
- برای بیماران روماتیسمی فوق العاده مفید
- برای زیبایی زنان
- اعصاب را آرامش می دهد
- آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی خوبه
- آلبالو، اشتها آور
- آلبالو خواص ضد باکتری داره و با سم زدایی پوست صورت به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کنه.
- نیروبخش بوده است
- اثر ضدعفونیکننده روی روده داره و ورم معده را کم میکنه.
یه سری افراد نباید البالو بخورن مثلا کسایی که :
- کسانی که دارای ورم روده دارن آلبالو ترش نخورن.
- معده یا روده ضعیف دارن کمپوت و مربا آلبالو بخورن.
- کسانی که دیابت دارن در حد کمی بخورن.
- کسایی که چاق هستن برا دسر و غذا اضافه نخورن.
- بیماران کلیوی با احتیاط آلبالو بخورن.