کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

روش تهیه سوهان عسلی

منتشره شده در چهارشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹

روش تهیه سوهان عسلی

امروز تصمیم گرفتم کمی متفاوت باشم و مطلبی متفاوت از مطالبی که تا حالا براتون میزاشتم را بزارم.امروز میخوایم باهم در این بخش از صنایع غذایی سایت صنعت و صنایع ایران آموزش آشپزی ببینیم و روش تهیه سوهان عسلی را یاد بگیریم.

روش تهیه سوهان عسلی
How to prepare Sohan Asali

ما ایرانیا به خوردن شیرینی علاقه خاصی داریم. همه شهرهای ایران یه شیرینی یا سوهان خاص برای خودشون دارن.معروفترین سوهان را قم داره.یه سری از شرینی ها هست که خودمون به راحتیمیتونیم توی خونه درستشون کنیم از جمله این شیرینی ها سوهان عسلی که در ادامه باهمدستورش را میخونیم و به راحتی میتونین درست کنین.این شیرینی را میتونین برای ایام عید یا مهمونیهاتون درست کنین و خودتون و مهموناتون از طعم لذیذ اون لذت ببرین.

مواد لازم بای تهیه سوهان عسلی عبارتند از :

  1. خلال بادام : ۱۵۰ گرم
  2. شکر : ۱۵۰ گرم
  3. عسل : ۱۵۰ گرم
  4. کره آب کرده : ۱۰۰ گرم
  5. زعفران اب شده : ۱ قاشق سوپخوری

حالا بریم سراغ روش تهیه سوهان عسلی :

کره را روی حرارت بزارین تا آب بشه.بعد از اون شکر و عسل را هم بهش اضاف کنین و.زیر شعله را کمی زیاد کنین و مراقب باشین به همه جای ظرف به یه اندازه حرارت برسه.هر از گاهی مواد را هم بزنین تا شکر به رنگ طلایی در بیادو بعد از این مرحله نوبت بدام که اضافه بشه و صبر کنیم تا به رنگ طلایی در بیاد.مرتب هم نزنن چونکه روغنش جدا میشه. وقتی همه مواد به رنگ طلایی در اومد وقت اضافه کرن زعفرون.

بعد اینکه زعفرون را اضافه کردید کمی هم بزنیند و یه مقدار کوچیک از مواد را بردارین و بریزین توی سینی اگه دیدین سریع بسته شد و به اصطلاح همدیگه را گرفتن وقتش که دیگه مولد را از روی حرارت بردارین . مایع را قاشق قاشق در سینی بریزین البته یادتون باشه قبلش سینی را چرب کنین. یه فاصله بین سوهان ها بزارین.برای تزیین میتونین فورا چندتا دونه خلال روی مواد سوهان بریزین.بعد اینکه سوهان ها خنک شدن میتونین از سینی جداشون کنین و در یه ظرف در دار بزارین.
یه راه حل بهتون میگم تا با انجام دانش بتونین راحت تشخیص بدین موا سوهانتون آماره شده یا نه .راه حل اینه :
یه لیوان آب سر بردارین و ه قطره از مواد سوهان را در اون بریزین اگه گوله شد و رفت ته ظرف بونین که اماده شده ولی اگه بهم نچسبید و پخش شد یعنی هنوز موادتون آماده نیست.
روش تهیه سوهان عسلی
How to prepare Sohan Asali
یه سری نکات هست که موقع پخت سوهان عسلی باید رعایتکنین .این نکات عبارتند از :
  1. سوهان عسلی را میتونین توی طعم های مختلفی درست کنین .نوع زعفرونی این سوهان جزء اون مدل از سوهان هایی که همه درست میکنن.میتونین تنوع بدین بهش مثلا یکم رنده پرتغال هم توش بریزین.یا یکم آب پرتغال بهش بزنین.یا بجای پرتغال از لیمو استفاده کنین.این دیگه بر میگرده به سلیقه شما که چه طعمیدوس دارین.فقط یادتون باشه چند تا قطره بیشتر نریزین.
  2. میتونین بجای بادام از کنجد سفید یا هر مغز دیگه ای که بخواین استفاده کنین.
  3. زیاد مواد را هم نزنین چون شکرک میزنه و روغنشم جدا میشه.

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.

مشاغل صنعتی ایران
10 درصد تخفیف ویژه فروشگاه ها و کارگاه های مبلمان رهنان اصفهان
مشاغل صنعت و صنایع ایران
حمایت از کالای ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *