کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت و صنایع
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

۱۱مواد غذایی مفید با تصور مضر بودن۲

منتشره شده در چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۸

۱۱مواد غذایی مفید با تصور مضر بودن۲

  • غذاهای چرب

به احتمال زیاد با دیدن این عنوان در بین لیست مواد غذایی مفید جا خورده‌اید، چرا که غذاهای چرب به عنوان اصلی‌ترین عامل چاقی و در ادامه بیماری‌های قلبی شناخته می‌شوند.

غذاهای چرا مفید
غذاهای چرا مفید

همانطور که مشاهده می‌کنید، منظور ما خوردن غذاهای فست فودی نیست! مطالعه بر روی تحقیقات پیرامون قطع خوردن چربی، نشان داده در وهله اول هیچ نشان و مدرکی برای تایید مضر بودن مصرف چربی‌های طبیعی وجود ندارد. به عقیده بسیاری از پزشکان، می‌توان با دریافت چربی طبیعی از خشکبار و مواد غذایی مفید همچون انواع ماهی، وزن را کاهش داد.

  • پنیر

برخی از رسانه‌های خبری، پنیر را به کراک تشبیه کرده‌اند، چرا که به عقیده آن‌ها، خوردن پنیر همچون مصرف مواد مخدر اعتیادآور است!بر اساس یکی از مطالعات اخیر انجام شده، این ادعا از پایه اشتباه بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد. بسیاری از محققان دانشگاه میشیگان طی یک مطالعه از مردم خواسته بودند تا سخت بودن ترک مصرف غذاهای مختلف را شماره‌بندی کنند.

پنیر
پنیر

در این لیست (به صورت میانگین)، پنیر در میانه‌های جدول قرار گرفت. پیتزا به عنوان یک غذای درست شده از پنیر، در این لیست در رده‌های نخست جای گرفت، به همین دلیل بسیاری از مردم پنیر را عامل اصلی سخت بودن ترک پیتزا عنوان می‌کنند! این عقیده، تاکنون رد و یا تکذیب نشده است.

  • شیرین‌کننده‌های مصنوعی

به عقیده بسیاری از مردم، شیرین‌کننده‌های مصنوعی مثل Splenda و Equal عامل ایجاد سرطان هستند.سازمان غذا و دارو اخیرا صدها مطالعه بر روی سوکرالوز (Splenda)، آسپارتام (Equal)، ساخارین (Sweet’ N Low) و دیگر شیرین‌کننده‌های مصنوعی انجام داده است. بر اساس تمامی مطالعات انجام گرفته تاکنون، تمامی این مواد غذایی بدون خطر هستند.

شیرین‌کننده‌های مصنوعی
شیرین‌کننده‌های مصنوعی

گفتنی است تحقیقات اولیه نشان داده‌اند مصرف این شیرین‌کننده‌ها نیاز انسان به شیرینی را برآورده نمی‌کنند و به همین دلیل مصرف آن‌ها، بدون داشتن تاثیری مفید (از نظر انسان)، تنها قند خون را بالا می‌برد.

  • مواد اصلاح شده ژنتیکی

بنابر عقیده مردم، مصرف مواد و موجودات اصلاح شده ژنتیکی سبب ایجاد سرطان شده و طبیعت را ویران می‌کند. محصولات اصلاح شده ژنتیکی (GMO –> Genetically Modified Organisms) که استفاده از آن‌ها تقریبا از دهه ۱۹۸۰ متداول شده، طی سال‌های آخرین موضوع بسیاری از تحقیقات بوده‌اند.

مواد اصلاح شده ژنتیکی
مواد اصلاح شده ژنتیکی

بر اساس یکی از گزارشات اخیر آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی، تولید این محصولات هیچ خطری برای محیط زیست ندارد. همچنین اغلب آن‌ها جزو مواد غذایی مفید تلقی شده و گزارش خاصی مبنی بر مضر بودنشان در مقایسه با مواد غذایی متداول شنیده نشده است.

  • نمک

شاید با دیدن نام نمک در لیست مواد غذایی مفید ، بیشتر از زمان دیدن غذاهای چرب متعجب شده‌اید! به عقیده تقریبا تمامی مردم جامعه، مصرف نمک سبب افزایش فشار خون شده و بیماری‌های قلبی زیادی را ایجاد می‌کند.مفید و یا مضر بودن خوردن نمک در حد اعتدال، از جمله مطالعاتی است که هنوز نتیجه‌ای قطعی نداشته است.

نمک
نمک

بر اساس هفت مطالعه انجام شده بر روی شش هزار نفر در سال ۲۰۱۱ مشخص شد کم کردن مصرف نمک حتی در افراد دارای فشار خون بالا، تاثیر مستقیم و شاخصی بر روی کاهش خطرات حملات و بیماری‌های قلبی ندارد. شاید نتوان مصرف نمک را در وعده‌های غذایی توصیه کرد، اما همه می‌دانیم استفاده از آن حتی به میزان کم حین پخت و پز لازم و ضروری است.

  • کربوهیدرات‌ها

به عقیده بسیاری از مردم، مواد غذایی شامل کربوهیدرات همچون برنج، نان و سیب زمینی مسبب اصلی افزایش وزن هستند.اگرچه محدود کردن مصرف کربوهیدرات‌های فرآوری شده همچون نان، برنج سفید و پاستا سفید ایده بسیار خوبی است، اما قطع کردن این دسته از مواد غذایی مفید از برنامه روزانه و یا هفتگی هرگز پیشنهاد نمی‌شود.

کربوهیدرات‌ها
کربوهیدرات‌ها

در نظر داشته باشید تمامی انواع کربوهیدرات‌ها برای سلامتی مضر نیستند. برخی از آن‌ها همچون سیب زمینی برای سلامتی لازم و ضروری بوده و منبع بسیار خوبی برای تامین انرژی محسوب می‌شوند. کریستین هندرسون (Christian Henderson) به عنوان یک متخصص تغذیه عقیده دارد سیب زمینی سفید جزو مواد غذایی مفید است. سیب زمینی حاوی پتاسیم و ویتامین C بوده و خوردن آن، ۴ گرم فیبر به بدن وارد می‌کند. فراموش نکنید تا حتما سیب زمینی را با پوست طبخ کنید.

  • ماهی

برخی از افراد عقیده دارند ماهی مملو از جیوه بوده و سبب بیماری می‌شود. این عقیده‌ای اشتباه نیست، اما نکته اینجاست که جیوه، اغلب در بدن ماهی‌های با اندازه بزرگ، دارای سن بالا و مخصوصا شکارچی و خون‌خوار همچون کوسه و ماهی نیزه‌ای یافت می‌شود.

ماهی
ماهی
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *