کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

۵ ویتامین برای لاغری

منتشره شده در سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

۵ ویتامین برای لاغری

ویتامین‌ها ترکیبات آلی هستند که تقریباً برای هر فرآیند متابولیکی در بدن موردنیاز هستند. برخی ویتامین‌ها سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهند و برخی کمک به تولید اسیدآمینه، سوزاندن چربی و تقویت ماهیچه‌های عضلانی می‌کنند و بعضی برای تبدیل مواد غذایی به سوخت سلولی ضروری هستند.

لاغر شدن آسان نیست اما دریافت کافی از بعضی ویتامین‌ها می‌تواند به سوخت‌وساز بدن کمک کند.

  • ویتامین‌های گروهB

 

ویتامین‌های گروه B در مجموع ۸ ویتامین بوده و شامل موارد زیر هستند:

  • تیامین (B1)
  • ریبوفلاوین (B2)
  • نیاسین (B3)
  • اسید پانتوتنیک (B5)
  • پیریدوکسین (B6)
  • بیوتین (B7)
  • اسید فولیک (B9)
  • کوبالامین (B12)

این ویتامین‌ها برای جلوگیری از اشتها، افزایش سطح انرژی و متابولیسم کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین مفید هستند. بسیاری از ویتامین‌های B، ازجمله تیامین، ریبوفلاوین و اسید پانتوتنیک، به ساختار آنزیم‌ها و ترکیبات دیگر که تجزیه کننده مواد مغذی هستند، کمک می‌کنند.

ویتامین‌های گروهB
ویتامین‌های گروهB

منابع خوب غذایی برای تأمین ویتامین های گروه B

  • غلات سبوس دار (برنج قهوه‌ای، جو، ارزن)
  • گوشت (گوشت قرمز، مرغ، ماهی)
  • تخم‌مرغ و محصولات لبنی (شیر، پنیر)
  • حبوبات (لوبیا، عدس)
  • دانه‌ها و آجیل (تخمه آفتابگردان، بادام)
  • سبزیجات برگ دار (کلم بروکلی، اسفناج)
  • میوه‌ها (میوه‌های خانواده مرکبات، آووکادو، موز)

 

  • ویتامینC

وقتی صحبت از ویتامین برای لاغری می‌شود، شاید وجود ویتامین C در این بین برای شما عجیب باشد. اغلب، ویتامین C را برای کاهش علائم سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شناسیم اما این ویتامین در افزایش اکسیداسیون چربی‌ها نیز مؤثر است و کاهش مقدار این ویتامین در بدن مانع کاهش وزن و چربی بدن می‌شود.در مطالعه‌ای نشان داده شده است که مصرف ویتامین C ممکن است در طی ورزش، به افزایش سوخت‌وساز بدن کمک کرده و متابولیسم چربی‌ها را، تا ۳۰ درصد افزایش دهد.

برای افزایش ویتامین C در بدن، از میوه‌های مرکبات، کلم بروکلی، گوجه‌فرنگی، فلفل، اسفناج و انواع توت‌ها استفاده کنید.بر اساس یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله کالج تغذیه آمریکا منتشرشده، افرادی که در این مطالعه اضافه‌وزن داشتند سطح پایین‌تری از ویتامین C را در بدن داشتند.

ویتامینC
ویتامینC

منابع غذایی ویتامین C

  • خانواده مرکبات مثل پرتقال، گریپ‌فروت، نارنج و …
  • فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز
  • انواع توت‌ها ازجمله توت‌فرنگی
  • کلم بروکلی و گل‌کلم
  • کیوی
  • کاهو
  • گوجه‌فرنگی
  • طالبی
  • آناناس

اگر کمبود ویتامین C دارید، مصرف یکی از این منابع غذایی بهترین راه برای افزایش آن در بدن است چون در بدن بهتر جذب می‌شوند.این ویتامین نیز، محلول در آب بوده و باید به‌طور مداوم دریافت شود و اضافی آن از بدن دفع شده و ذخیره نمی‌گردد.

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *