کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

مشاغل صنعت و صنایع ایران
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

پنیر سوئیسی

منتشره شده در سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸

پنیر سوئیسی

امِنتال یا امِنتالر (به آلمانی: Emmental یا Emmentaler) پنیری است زردرنگ و نیمه‌سخت که خاست‌گاه و مبدأ تولید آن منطقه امنتال در کشور سوئیس است. این پنیر به نام پنیر سوئیسی نیز بویژه در آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزلند شناخته می‌شود. امروزه تولید این پنیر محدود به منطقه امنتال نبوده و در فرانسه، فنلاند و باواریا نیز تولید می‌گردد ولی بنام امنتال مُهر و نام‌گذاری می‌شود. طعم آن اومامی و چرب است. در تهیه این پنیر از سه نوع باکتری استرپتوکوک، لاکتوباسیلوس و پروپیونیمباکتریوم استفاده می‌شود. باکتری اخیر پس از مدتی از زمان شروع تولید پنیر، با مصرف اسید لاکتیک و تولید گازکربنیک در درون ماده نیمه جامد باعث تولید حباب‌هایی شده که پس از عمل آمدن و آماده شدن پنیر دلیل سوراخ‌های معروف این پنیر می‌گردد.در رقابت‌های جهانی پنیر که سال ۲۰۱۴ در ویسکانسن آمریکا برگزار شد، پنیر سوئیسی «امنتالر» که از شیر خام تهیه می‌شود، با کسب ۹۷ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز از سوی هیئت داوران به عنوان بهترین پنیر برای این سال انتخاب شد.

۱ تکه پنیر سوییسی حاوی ۱۵۹ میلی‌گرم فسفر است (۱۶٪ از نیاز روزانه‌ی بدن به فسفر)احتمالا بهترین نکته در مورد پنیر سوئیسی پروبیوتیک موجود در آن است. ثابت شده‌است که پروبیوتیک خاص موجود در این ماده‌ی خوراکی طول عمر را افزایش می‌دهد. و مانند بسیاری از محصولات لبنی، پنیر هم برای استخوان‌ها مناسب است. این نوع پنیر همچنین حاوی مقدار خوبی از ویتامین A است که سلامت پوست و بینایی را بهبود می‌بخشد.

چگونه این مواد غذایی حاوی فسفر را در رژیم غذایی‌مان قرار بدهیم؟

شما می‌توانید پنیر سوئیسی را برای صبحانه یا عصرانه میل کنید.

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *