کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت و صنایع
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

پلانتین چیست

منتشره شده در پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸

پلانتین چیست

وقتی حرف میوه میشه تشخیصشون از هم کار راحتی ولی میوه پلانتین را ممکن همه با موز اشتباهش بگیرن چون هم خیلی شبیه موز و هم از نظر خواص و مواد مغذیشم تقریبا شبیه هستن.مثلا دوتاشون دستگاه ایمنی بدنا تقویت میکنن.غذا را هضم میکنن و پتاسیم خیلی دارن.میخوایم شما را با میوه پلانتین آشنا کنیم پس همراهمون باشین.

پلانتین تو ۱۲۰ تا کشور رشد میکنه مثل اوگاندا، کلمبیا و کامرون و … که این کشورا خوب فرق بین موز و پلانتین را میدونن.مثلا پلانتین نشاسش بیشتر موز و شکرش کمتر پس بهتر تو غذا میتونیم ازش استفاده کنیم.فرق دیگش با موز اینه که بیشتر پخته میشه و کمتر خام میخورنش.تو آب و هوا مرطوب و استوایی رشد میکنه.وقتی گلاش در میان کم کم خوشه میدن.هر خوشش ۵ تا ۱۰ تا میوه میده.تو کل سال در میاد و قابل کشت و برداشت.۱۵ درصدش صادر میشه.رتبش تو مردم کل جهان از نظر محبوبیت ده.

ارزش غذایی پلانتین

پلانتین را قبل مصرف میپزنش.پختن ارزش غذایی پلانتینا تغییر میده.یعنی خواص پختش با نپختش فرق داره.جدول زیر را بخونین.

ماده غذایی……………………..میزان موجود در پلانتین خام………………………..میزان موجود رد پلانتین پخته شده

کالری……………………………..۱۸۱………………………………………………………۲۳۲

کربوهیدرات………………………..۴۷ گرم…………………………………………………..۶۲.۳ گرم

پروتئین…………………………….۱.۹ گرم…………………………………………………..۱.۶ گرم

چربی……………………………..۰.۵ گرم…………………………………………………..۰.۴ گرم

فیبر……………………………….۳.۴ گرم…………………………………………………..۴.۶ گرم

ویتامین سی……………………..۲۷.۲میلی گرم (۴۵ درصد)………………………………۲۱.۸ میلی گرم (۳۶ درصد)

ویتامین آ………………………….۱ میلی گرم(۳۳ درصد)………………………………….۱.۱ میلی گرم (۳۶ درصد)

ویتامین بی ۶…………………….۰.۴ میلی گرم (۲۲ درصد)……………………………….۰.۵ میلی گرم (۲۴ درصد)

پتاسیم……………………………۷۳۹ میلی گرم(۱۴ درصد)……………………………….۹۳۰ میلی گرم (۲۷ درصد)

منیزیم…………………………….۵۵ میلی گرم (۱۴ درصد)………………………………..۶۴ میلی گرم (۱۶ درصد)

آهن………………………………۰.۹ میلی گرم (۵ درصد)…………………………………۱.۲ میلی گرم(۶ درصد)

انواع پلانتین بسته به مرحله رسیدگی

بسته به میزان رسیدگیش سه دسته میشه:

  • پلانتین سبز : قسمت داخلیش یکم سفت و برا جدا کردن پوسش به چاقو نیاز.مثل سیب زمینی یه عالمه نشاسته داره.برا درست چیپس پلانتین خوبه.
  • پلانتین زرد : یکم شیرینتر و رسیده تره.یا سرخش میکنن یا میپزنش یا کبابیش میکنن و تو فر میزارنش.
  • پلانتین سیاه : شیرین ترین و رسیده ترین حالتشهمعمولا میپزنش و برا دسر خوبه.

اگه نمیخواین بعد اینکه خریدینش بخورینش نوعیش را بخرین که هنوز درس نرسیده چون وقتی برسه زود خراب میشه.

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.