نکات مهم نگهداری کنسرو ذرت در یخچال
نکات مهم نگهداری کنسرو ذرت در یخچال
به منظور نگهداری کنسرو ذرت در یخچال برای مدت کوتاهی باید از درجه خنککنندگی یخچال اطمینان حاصل کنید. یکی از نکات مهم در نگهداری کنسرو ذرت در یخچال عدم باز گذاشتن درب و رها کردن آنها است. با باز گذاشتن درب مواد غذایی کنسرو شده امکان شروع فرآیندهای مضر مانند کپک زدن را افزایش میدهیم. لازم به ذکر است که هرکدام از مواد غذایی کنسرو شده را باید به طرق مختلفی در زمان طولانی نگهداری و مصرف کرد.
یکی از سادهترین راههای کنسرو ذرت در یخچال، انتقال مواد از قوطی فلزی به یک ظرف شیشهای است که بتوان درب آن را بهخوبی بست. این امر برای تمامی مواد غذایی کنسرو شده مانند کنسرو ذرت، کمپوتها و رب گوجهفرنگی برای استفاده درازمدت آنها بسیار ضروری است. برخی افراد فکر میکنند دلیل این کار ،پیشگیری از کپک زدن ماده غذایی است اما نکته مهم در این اقدام کاهش بروز فعالیتهای شیمیایی و واکنش آن است. بعد از باز کردن درب قوطی فلزی، احتمال بروز واکنش بین یکی از اجزای ترکیب مواد غذایی با دیواره فلزی جداره داخلی قوطی بسیار بالا میرود. برای مثال اگر آناناس در قوطی خود بماند بعد از مدتی رنگ مایع آن متمایل به خاکستری میشود یا مایع کنسرو ذرت بهصورت لزج درمیآید. به همین علت بهتر است بعد از باز کردن قوطی،آن را به ظرف دیگری که بهتر است شیشهای باشد انتقال دهید.برای نگهداری کنسرو ذرت در یخچال انتقال آن به ظرف دیگری که درب دارد به این دلیل است که درب قوطیهای کنسرو بازشده را نمیتوان محکم کرد. وقتی درب یک کنسرو یا کمپوت را باز میکنید، بستن محکم درب آن دیگر امکانپذیر نیست، درصورتیکه منتقل کردن آن به ظرف دیگر این امکان را برایتان فراهم میکند. این امر برای جلوگیری از ورود آلودگی به مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.. بهتر است با استفاده از یک قاشق تمیز و خشک اقدام به انتقال محتویات کنسرو ذرت به ظرف شیشهای درب دار کنید. همچنین تمیز و عاری از آلودگی بودن ظرف شیشهای نیز از نکات مهم دیگری است که ملزم به رعایت آن هستید. با استفاده از ترفندهایی که گفته شد میتوانید با خیال راحت اقدام به نگهداری کنسرو ذرت در یخچال کنید.a