کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

مشاغل صنعت و صنایع ایران
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

فرق جوش شیرین با مخمر چیست

منتشره شده در چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸

فرق جوش شیرین با مخمر چیست

بررسی مقایسه ای نقش جوش شیرین و مخمر در فرآیند پخت نان

  1. جوش شیرین واکنشهای شیمیایی درون خمیر را محدود می سازد مخمر باعث توسعه واکنشهای آن می گردد.
  2. جوش شیرین از ارزش غذایی نان می کاهد مخمر بر ارزش غذایی نان می افزاید.
  3. جوش شیرین باعث ظهور بیماریهای عروقی- گوارشی در انسان می گردد مخمر مانع بروز آن می شود
  4. جوش شیرین مانع تخمیر طبیعی و عامل فطیر ماندن نان است مخمر باعث تخمیر طبیعی و عامل ورآمدن نان است.
  5. جوش شیرین قابلیتهای کافی برای بهبود کیفی نان و پوکی و ماندگاری آنرا ندارد مخمر قادر به مرغوبیت بخشی به نان و پوکی و افزایش ماندگاری آن است.
  6. جوش شیرین باعث دفع ویتامینهای گندم و زندانی شدن املاح معدنی موجود در آن می شود مخمر باعث احیاء ویتامینها و آزادی املاح آن می گردد.
  7. جوش شیرین کیل دهی خمیر را کاهش ولی مخمر آنرا افزایش می دهد.
  8. جوش شیرین عطر و طعم طبیعی نان را از بین می برد مخمر باعث توسعه و گسترش آن می شود.
  9. جوش شیرین PH خمیر را بالا برده نقش منفی اسید فیتیک گندم در جلوگیری ازآزادی املاح آنرا تقویت می کند مخمر PHخمیر را پایین آورده و نقش منفی اسید فیتیک را خنثی می نماید.
  10. جوش شیرین باعث تحریک آنزیمهای معده و تشدید ترشحات اسیدی آن می گردد ولی مخمر واکنشهای مزبور را تعدیل و کنترل می نماید.
  11. جوش شیرین آهنگ رشد و تکثیر مخمرهای خمیر را کند می سازد ولی مخمر باعث تسریع در تکثیر مخمرهای آن می گردد.
  12. جوش شیرین مانع فعال شدن آنزیم فیتاز می گردد مخمر محرک آنزیم فیتاز و عامل رفع مزاحمتهای اسید فیتیک در خمیر است.
  13. جوش شیرین باعث بروز کم خونی ، پوکی استخوان و عوارض جسمی می گردد مخمر عوارض مزبور را خنثی می نماید.
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *