طرز نگهداری کنسرو ذرت به مدت طولانی
طرز نگهداری کنسرو ذرت به مدت طولانی
ذرت مواد غذایی مفیدی چون ویتامینها، فیبر و آنتیاکسیدانها دارد. از آن میتوان بهصورت غذای اصلی یا برای تزئین غذاها نیز استفاده کرد. طرز نگهداری کنسرو ذرت استاندارد به دلیل پروسهای که در طول تولید طی میکند بسیار ساده است. عموماً بر روی قوطیهای کنسرو شرایط نگهداری و دمای مورد نیاز آنها درجشده است. در مورد کنسروهای خانگی نیز نکات مهمی برای نگهداری از آنها وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید. کنسروهای خانگی را نمیتوان به مدت زیادی نگهداری کرد.
یکی از نکات مهم در طرز نگهداری کنسرو ذرت صنعتی این است که نباید آنها را بجوشانید. نکته مهم دیگر در طرز نگهداری کنسرو ذرت برای جلوگیری از ترش شدن و لزج شدن آن پس از باز کردن درب آن اگر قصد نگهداری به مدت طولانی دارید آن را در فریزر نگهدارید. بهتر است پس از باز کردن درب کنسرو محتویات آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید که آب آن گرفته شود. سپس میتواند ذرتهای آبکشی شده را بستهبندی کرده و آنها را در فریزر نگهداری کنید. در هنگام مصرف ذرتهای فریزر شده نیازی به جوشاندن آنها نیست و کافی است پس از رفع یخزدگی آنها را تفتداده یا درون مواد غذایی در حال پختن بریزید. نکات مهم در طرز نگهداری کنسرو ذرت برای کسانی که حجم بالایی از آن را تهیه و در زمان طولانی استفاده میکنند، از اهمیت بالایی برخوردار است.خرید کنسرو استاندارد و داخلی که با نظارت دقیقی تولید شده است، از اهمیت بالایی برخوردار است. در سالهای اخیر متأسفانه آمار بالایی از موارد مسمومیتهای شدید و حتی مرگومیر ناشی از کنسروهای غیراستاندارد گزارش شده است. برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی بهتر است کنسروهای ذرت موردنیاز را از تولیدکنندگان معتبر داخلی که نشان استاندارد تولید دارند، تهیه کنید. البته برای قوطیهای کنسرو میوه و سبزیجات نیازی به جوشاندن آنها نیست . باکتریها و سموم مضر در مراحل تولید و پخته شدن غیراصولی در قوطیهای کنسرو ایجاد میشود، که با انتخاب تولیدکننده معتبر داخلی میتوان از بروز مسمومیت جلوگیری کرد. روش صحیح طرز نگهداری کنسرو ذرت نیز یکی از راههای پیشگیری از بروز حوادث مربوط به مسمومیت غذایی است.