کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

صنایع نوشابه سازی

منتشره شده در چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷

صنایع نوشابه سازی

  نوشابه (به انگلیسی: Soft drink)‏، در لغت به معنای هر چیز نوشیدنی می‌باشد. در کاربرد عامیانه نوشابه عبارت است از یک نوشیدنی خنک معمولاً شیرین.

تاثیرات بر سلامتی

     نوشابه نیز مانند هر خوردنی دیگر اگر بیش از اندازه مصرف نشود (مانند هر دو هفته یک بار) مضر نیست. در صورت مصرف بیشتر به نسبت مقدار آن عوارضش محسوس تر می‌شود.
نوشابه برای دندان شیری بسیار خورنده‌ است. بگونه‌ای که دندان کودک در یک ظرف نوشابه حل می‌شود. همچنین برای دندان‌های دائمی بدلیل کاهش مقاومت به خوردگی مضر است.
هر نوشابه حاوی کافئین، گاز کربن دی‌اکسید، اسید فسفریک و ۱۰ قاشق چای خوری شکر است. شیرینی زیاد شکر به خاطر وجود اسید فسفریک تا حدّ زیادی خنثی می‌شود.

آشنایی با تاریخچه نوشابه

نوشابه (Soft drink)‏، در لغت به معنای هر چیز نوشیدنی می‌باشد. در کاربرد عامیانه نوشابه عبارت است از یک نوشیدنی خنک معمولاً شیرین.
تاریخچه نوشابه سازی اساساً به زمانی برمی‌گردد که بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می‌توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده‌ها و شیرین کننده‌ها به آب، شربت‌های متعددی را تهیه کند.

به این ۷ دلیل نوشابه نخورید!

۱- نوشابه عامل افزایش فشار خون است

۲- نوشابه هضم غذا را با مشکل مواجه می ‌کند

۳- نوشابه خطر سکته را افزایش می ‌دهد

۴- نوشابه ‌های گازدار موجب پوکی استخوان می شوند

۵-نوشابه ‌های گازدار عامل اصلی پوسیدگی دندان هاهستند

۶- نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده می شود

۷-نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سنگ های کلیوی

مواد خوش طعم کننده نوشابه های غیر الکلی (چاشنیها)

برای بامزه کردن نوشابه های غیر الکلی از عصاره های گیاهی استفاده می شود و همیشه سعی می گردداز چاشنی هائی که بیشتر مورد پسند همگان استفاده شود.

انواع چاشنیهای، منشأ اصلی محصولات چاشنی دار از عصاره های چاشنی دارد تأمین می شود. این چاشنی ها را با استخراج به طریقه پرتولاسیون و استفاده از الکل از میوه ها بدستمی آورند و روش فوق روش بسیار خوبی است برای تهیه چاشنی ها مربوط بهجینجرایل.

حضور الکلدر چاشنی ها فقط برای محلول نگاه داشتن اسانس ها است و این محلول حاوی ۲۰% ماده مؤثرمی باشد و همچنین الکل به عنوان محافظ (اسانس) چاشنی ها مصرف شده است و علت استفادهاز الکل برای این است که تعداد زیادی از اسانها در آب حل نمی شوند ولی در الکل حلمی شوند.

 

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ twenty seven = thirty
Powered by MathCaptcha