کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت و صنایع
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

ساردین چیست

منتشره شده در سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸

ساردین چیست

گروهی از چندین گونه از ماهی‌ها را می‌گویند. این ماهی همچنین یکی از انواع سوشی است و به آن ایواشی گفته می‌شود.ماهی‌های ساردین ماهی‌هایی روغنی هستند از خانواده شک‌ماهیان∗ که با شاه‌ماهی شمالی خویشاوند می‌باشند.نام ماهی ساردین برگرفته از جزیره ساردنی ایتالیا است زیرا زمانی این نوع ماهی در آب‌های آن به وفور یافت می‌شد. در داستان پیرمرد و دریا اثر ارنست همینگوی، سانتیاگو از ساردین به‌عنوان طعمه استفاده می‌کرد. همچنین ماهی ساردین در ایران با نام سهیل ساردین در تهران نیز در ایران شناخته میشود ویژگی‌ها:

  • قاعده باله مخرجی بزرگتر از قاعده باله پشتی است.
  • دارای کیل شکمی فلس دار است.
  • برای محافظت از خود به صورت آرایش ماهی بزرگ قرار می‌گیرد.
  • کیسه شنا از جلو با معده و از پشت با مخرج ارتباط دارد.
  • دارای فلس‌های سوراخ سوراخ دار است.
  • یک خال تیره در قاعده باله پشتی آنها وجود دارد.
  • باله مخرجی کوتاهی دارد.

۱ ساردین آتلانتیک شامل ۵۹ میلی‌گرم فسفر است (۶٪ از نیاز روزانه‌ی بدن به فسفر)ساردین یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ در این سیاره است. و امگا ۳ برای قلب و مغز شما مفید است و در عین حال فواید زیادی هم برای پوست‌تان دارد. این ماهی همچنین دارای سطح بالایی از کلسیم و ویتامین D است، که باعث افزایش استحکام استخوان می‌شود.

چگونه این ماده‌ی خوراکی را در رژیم غذایی‌مان قرار بدهیم؟

شما می‌توانید ساردین را بپزید و آن‌ها را داخل یک کاسه بریزید. سبزیجات مورد علاقه‌تان را به ساردین اضافه کنید و به عنوان یک میان‌وعده‌ی سالم آن را بخورید.

مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *