ساردین چیست
ساردین چیست
گروهی از چندین گونه از ماهیها را میگویند. این ماهی همچنین یکی از انواع سوشی است و به آن ایواشی گفته میشود.ماهیهای ساردین ماهیهایی روغنی هستند از خانواده شکماهیان∗ که با شاهماهی شمالی خویشاوند میباشند.نام ماهی ساردین برگرفته از جزیره ساردنی ایتالیا است زیرا زمانی این نوع ماهی در آبهای آن به وفور یافت میشد. در داستان پیرمرد و دریا اثر ارنست همینگوی، سانتیاگو از ساردین بهعنوان طعمه استفاده میکرد. همچنین ماهی ساردین در ایران با نام سهیل ساردین در تهران نیز در ایران شناخته میشود ویژگیها:
- قاعده باله مخرجی بزرگتر از قاعده باله پشتی است.
- دارای کیل شکمی فلس دار است.
- برای محافظت از خود به صورت آرایش ماهی بزرگ قرار میگیرد.
- کیسه شنا از جلو با معده و از پشت با مخرج ارتباط دارد.
- دارای فلسهای سوراخ سوراخ دار است.
- یک خال تیره در قاعده باله پشتی آنها وجود دارد.
- باله مخرجی کوتاهی دارد.
۱ ساردین آتلانتیک شامل ۵۹ میلیگرم فسفر است (۶٪ از نیاز روزانهی بدن به فسفر)ساردین یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ در این سیاره است. و امگا ۳ برای قلب و مغز شما مفید است و در عین حال فواید زیادی هم برای پوستتان دارد. این ماهی همچنین دارای سطح بالایی از کلسیم و ویتامین D است، که باعث افزایش استحکام استخوان میشود.
چگونه این مادهی خوراکی را در رژیم غذاییمان قرار بدهیم؟
شما میتوانید ساردین را بپزید و آنها را داخل یک کاسه بریزید. سبزیجات مورد علاقهتان را به ساردین اضافه کنید و به عنوان یک میانوعدهی سالم آن را بخورید.