روغن بادام تلخ چیست
روغن بادام تلخ چیست
خواص روغن بادام تلخ برای سلامتی بسیار زیاد است و میتوان خواصی از قبیل کرمزدایی، تب بری، ضد باکتری، ضد میکروبی، ضد قارچی، مسکن و آرامبخشی، ملین (مسهل)، ادرارآوری، ضد مسمومیت، ضد سرطانی، و ضد اسپاسم را نام برد.
روغن بادام تلخ حاوی برخی سموم کشنده است؛ از این رو، باید آن را با نهایت دقت مصرف نمود. بیشتر موارد مصرف دارویی آن به موارد استعمال خارجی محدود میشوند، و مصرف خوراکی آن، در صورت نیاز، باید با دوز بسیار پایین صورت گیرد. استفاده از روغن بادام تلخ کمی بیش از حد معین میتواند مرگبار باشد. این روغن را نمیتوان به عنوان یک روغن مغذی برای سلامتی بر شمرد.
برای درمان ریزش مو و مو خوره از روغن بادام تلخ استفاده میشود. از آن جا که بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است باید در مصرف آن احتیاط کرد. روغن بادام تلخ سرفه را بهبود بخشیده و ضدسرماخوردگی است اما در مصرف آن باید دقت کرد. بادام میوهای است که به دو شکل تلخ و شیرین یافت میشود. روغن بادام تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ریه مفید است. بادام تلخ، سنگ کلیه و قولنج را برطرف میکند. ریختن یک قطره روغن بادام تلخ در گوش برای رفع زنگ زدن گوش مؤثر است. روغن بادام خاصیت مسهلی دارد. روغن بادام، خشکی و چین و چروک پوست را برطرف میکند.
تفاوت روغن بادام تلخ و شیرین
امروزه در بین عوام به ویژه متخصصان و طرفداران طب سنتی و طب گیاهی، از دو عبارت روغن بادام تلخ و روغن بادام شیرین یا روغن بادام خوراکی و روغن بادام غیرخوراکی زیاد استفاده می شود.
بادام درختی در دو نوع شیرین و تلخ وجود دارد که هنگامی که روغن هر کدام از آنها استخراج شود، آن روغن نیز تلخ یا شیرین می شود.
به دلیل مواد موجود در این دو نوع بادام خواص روغن های استخراج شده از آنها نیز کمی متفاوت است، به طوری که روغن بادام شیرین می تواند خوراکی باشد، اما روغن بادام تلخ به دلیل اینکه در فرایند روغن گیری ماده ای سمی به نام اسید سیانیدریک تولید می کند، غیر خوراکی است.
ضمن اینکه توجه کنید که برخی از روغن بادام های شیرین نیز به دلیل اینکه مراحل تصفیه را طی نکرده اند، خوراکی نمی باشند و شما باید هنگام خرید به خوراکی و غیرخوراکی بودن روغن بادام توجه کنید.
بنابراین به طور کلی تفاوت روغن بادام شیرین و روغن بادام تلخ در نوع بادام درختی است که از آنها روغن تهیه می شود و متعاقبا در خواصی که آنها دارند.