خواص گشنیز
منتشره شده در سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۸
خواص گشنیز
زکریای رازی از گشنیز برا رفع سردرد و سستی استفاده میکرده.امروزم استفاده میکنن از گشنیز برا درمان بیماری که یه چند موردشا میگیم.
- ترکیب عسل با پودر شده تخم گشنیز ، بدن را تقویت می کنه.
- تخم گشنیز برا تقویت معده و هضم غذا خوبه . و کار ضدعفونی و از بین بردن باکتری های روده و معده را داره که مصرف روزانه ۲ تا ۵ گرم تخم گشنیز بو داده ،برا اینکار خوبه.
- تخم گشنیز ادرارآور .
- جوشانده تخم گشنیز برای نرم کردن سینه کاربرد داره . برای تهیه این جوشانده مقدار ۱۰ تا ۳۰ گرم تخم گشنیز را تو یه لیتر آب بریزین و بزارین تا دم بکشه. .بعد مثل چای ، با نبات یا قند بخورین .
- سوپ مرغ با گشنیز تازه برا برطرف کردن تب و سرماخوردگی خوبه .
- مخلوط عسل با ۲ تا ۵ گرم تخم گشنیز برا افزایش شیر مادران شیرده مفیده .
- یکی از مهمترین نیرو دهنده های قلب و نشاط آورنده ها ، تخم گشنیز.
- جویدن تخم گشنیز باعث تسکین درد دندان میشه.
- جهت جلوگیری از ترش کردن و مسمومیت غذایی گشنیز بخورین .
- برااز بین بردن بوی بد دهان سوپ یا آش گشنیز بخورین.