کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت و صنایع
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

خواص فلفل سیاه

منتشره شده در سه شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۸

خواص فلفل سیاه

خواص بیشمار فلفل سیاه برای زن و مرد و کودک و نسخه های درمانی آن

فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود. فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود. فلفل سیاه گیاهی بالارونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد.فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای دارد و همچنین یک گیاه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود. فلفل سیاه از بوته ای باریک و بلند تشکیل شده است، که در رنگ های متنوعی چون سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی می باشد، که برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود.اما در میان سایر فلفل ها، فلفل سیاه شایع ترین نوع می باشد که آنها ابتدا پخته و سپس خشک می شوند.

آیا فلفل سیاه برای شما خوب و مناسب است؟

این ادویه یک منبع عالی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. همچنین حاوی روغن ضروری به نام پیپرین است که در هنگام آروماتراپی، برای کاهش درد عضلات، مسائل گوارشی و حتی آرتریت التهابی مورد استفاده قرار می گیرد.فلفل سیاه همچنین دارای خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و کاهش تب است.

فلفل همچنین میتواند برای افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، به طور موثری کمک کننده باشد. فلفل سیاه باید در مقادیر متوسط مصرف شود و از مصرف بیش از حد آن اجتناب شود. زیرا یک ادویه است و نوعی از غذا محسوب نمی شود.هنگامی که با مواد دیگری مانند زردچوبه، دارچین و زیره سبز مورد استفاده قرار میگیرد، ترکیبی عالی از ادویه ها را تشکیل می دهد.

فلفل سیاه
فلفل سیاه

یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه (۶ گرم) حاوی :

  1. کالری :۱۵.۹
  2. کربو هیدرات :۴.۱ گرم
  3. چربی و کلسترول:۰ گرم
  4. سدیم :حدود ۳ میلی گرم
  5. فیبر رژِیمی :۲ گرم
  6. فلفل سیاه همچنین حاوی ویتامین C (حدود ۲ درصد از میزان توصیه شده )
  7. کلسیم (۳ درصد از میزان توصیه شده )
  8. آهن (۱۰ درصداز میزان توصیه شده )
  9. پروتئین حدود ۰.۷ گرم است.

مزایای فلفل سیاه برای سلامتی:

  1. بهبود سلامت گوارش: گوارش و آنزیم ها را تحریک می کند، بنابراین اینگونه هضم را افزایش می دهد. زمانی که فلفل سیاه مصرف می کنید به خصوص با وعده های غذایی، میتواند توانایی هضم غذا را افزایش دهد.تحقیقات نشان داده است که فلفل سیاه اثرات مثبتی بر آنزیم های پانکراس نیز دارد. فلفل سیاه همچنین به کاهش گاز معده کمک می کند و می تواند در درمان اختلالات کولیک موثر باشد و از بیماری های صرع نیز جلوگیری می کند.
  2. فلفل سیاه برای جلوگیری از سرطان: مطالعات نشان دادند که از پیپرین موجود در فلفل سیاه، فعالیت های محافظتی را علیه انواع مختلف سرطان انجام می دهد. همچنین جذب مواد مغذی دیگر مانند سلنیوم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین های B را در روده های شما را افزایش می دهند، که تمام این مواد مغذی برای سلامت روده و پیشگیری از سرطان موثر می باشند.یکی دیگر از مطالعات نشان می دهد که استرس بر روی رکتوم را کاهش می دهد و به جلوگیری از سرطان کولون کمک می کند. همچنین خواص مشابهی در موارد سرطان پروستات نیز دارد و یک، داروی شیمی درمانی در درمان سرطان پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.
  3. فلفل سیاه برای کاهش فشار خون: فلفل سیاه می تواند فشار خون را در حیوانات کاهش دهد، و اثرات مشابهی نیز در انسان وجود دارد. مصرف پیپرین در کنترل فشار خون به اثبات رسیده است.
  4. فلفل سیاه برای کمک به کاهش وزن: مطالعات نشان دادند که ترکیبات پیپرین که در فلفل سیاه وجود دارد که با تشکیل و انباشت سلول های چربی مبارزه می کند. همچنین می تواند به اهداف کاهش وزن شما کمک کند و یک جایگزین مناسبی در درمان مسائل مربوط به چاقی و چربی بیش از حد می باشد.فلفل سیاه را بر رژیم غذایی روزانه خود برای کاهش وزن اضافه کنید، زیرا یک قاشق چای خوری از آن فقط ۸ کالری دارد. می توانید از این ادویه بر روی سینه مرغ و یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.
  5. درمان سرماخوردگی و سرفه با فلفل سیاه: فلفل سیاه برای این منظور درعلم پزشکی باستانی چینی سالها مورد استفاده قرار می گرفته است. زیرا گردش خون و جریان مخاطی را تحریک می کند و هنگامی که با عسل ترکیب کنید، اثربخشی آن افزایش می یابد و به عنوان یک عامل سرکوب کننده طبیعی سرفه به کار می رود.به سادگی یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل، در یک فنجان مخلوط کنید، مقداری آب جوش را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا حدود ۱۵ دقیقه بماند. سپس نوشیدنی را میل کنید. آن را سه بار در روز تکرار کنید تا از گرفتگی و احتقان سینوس ها رها شوید.
  6. کمک به کاهش علائم آسم با فلفل سیاه: یک مطالعه انجام شده بر روی بیماران مبتلا به آسم نشان داد، که گنجاندن فلفل در رژیم غذایی آنها کمک کرد تا شرایط شان بهبود بخشد. فلفل سیاه دستگاه تنفسی را پاک می کند و سایر علائم مربوط به آسم را کاهش می دهد.
  7. فلفل سیاه برای مبارزه با عفونت: خواص ضد باکتری فلفل سیاه در اینجا نقش ایفا می کند و به جلوگیری از عفونت و گسترش بیماری ها کمک می کند.
  8. فلفل سیاه دارای مزایای آنتی اکسیدانی: فلفل سیاه اثرات آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد، که به روش های مختلف بر روی سلامتی تاثیر میگذارد. آنتی اکسیدان ها از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند و سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهند. در مطالعه دیگری در هند، موش هایی با استرس اکسیداتیو القا شده زمانی که فلفل سیاه مصرف کردند بهبود قابل توجهی در وضعیت آنها مشاهده شد.فلفل سیاه بالاترین میزان اکسیدان ها را در تمام مواد غذایی مورد بررسی قرار داده شده، دارد. همچنین دارای بالاترین مقدار فنین است که مزایای سلامتی مختلفی را برای بدن به وجود میاورد. همچنین باعث پیشگیری از بیماری های جدی مانند سرطان میشود.
  9. فلفل سیاه برای بهبود سلامت دهان و دندان: برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف فلفل بر روی دهان و دندان، به دلیل خواص ضد باکتری بسیار موثر است و آنها را از درد و سایر عفونت های دهانی در امان نگه می دارد. فلفل دارای خواص ضد التهابی است ،که از التهاب لثه ها جلوگیری می کند. حتی می توانید فلفل را با نمک مخلوط کنید و برای تسکین دردهای دندانی مورد استفاده قرار دهید.به سادگی مقدار مساوی از این دو ادویه را با هم ترکیب نمایید و آن را در دهان غرغره کنید و برای دندان درد های شدید می توانید فلفل سیاه را با روغن میخک مخلوط کنید و به منطقه آسیب دیده اعمال نمایید با این حال تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد، پس بهتر است که قبل از استفاده با دندان پزشک مشورت کنید.
  10. فلفل سیاه سلامت مغز را بهبود می بخشد: فلفل سیاه تاثیرات زیادی بر سلامت مغز دارد. پپرینی که در فلفل سیاه وجود دارد به عنوان یک مهار کننده آنزیم های مسئول تجزیه انتقال دهنده های عصبی عمل می کند.این آنزیم همچنین عملکرد هورمون دیگری به نام ملاتونین را کاهش می دهد که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند. این همچنین در کاهش بیماری های پارکینسون اهمیت دارد و آنزیم دیگری را به نام دوپامین که هورمون احساسات خوب است را مختل می کند.دوپامین در بیماران مبتلا به پارکینسون کم است و مصرف فلفل سیاه باعث کاهش علائم آن می شود. در مورد افسردگی نیز اثرات مشابهی دیده می شود. همچنین می تواند پیری و زوال عقل را به تأخیر بیاندازد و به جلوگیری از آلزایمر کمک کند.همچنین فعالیت عصبی را در مغز افزایش میدهد، در نتیجه ممکن است تشنج را نیز کاهش دهد. همچنین از سلول های عصبی محافظت می کند و مانع مرگ سلولهای اولیه می شود. علاوه بر همه اینها اثرات مفیدی در بیماران سکته مغزی نشان داده است.
  11. فلفل سیاه برای بهبود باروری در مردان: فلفل سیاه نقش مهمی در بهبود باروری در مردان دارد. ثابت شده است که سطح تستسترون را افزایش می دهد، زیرا غنی از روی و منیزیم است که دو ماده معدنی مهم برای هورمون های جنسی مردانه می باشند.همچنین تعداد اسپرم و غلظت آن را افزایش می دهد. روی موجود در فلفل نیز در توسعه و حرکت اسپرم کمک کننده است.
  12. فلفل سیاه برای کمک به ترک سیگار: مطالعات نشان داده است که استنشاق بخار ناشی از فلفل سیاه می تواند علائم ناشی از ترک سیگار را کاهش دهد. گرایش های سیگار با استنشاق بخار فلفل سیاه به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
  13. کمک به درمان دیابت با فلفل سیاه: آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت میزان قند خون کمک کنند. آنها تنظیم کننده هیپرگلیسمی هستندو از این طریق به درمان دیابت کمک می کند.یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ ثابت کرده است که روغن فلفل سیاه می تواند دو آنزیم را که نشاسته را به گلوکز بر می گرداند و نشانه های دیابتی را مهار کند.مصرف فلفل سیاه می تواند جذب گلوکز را نیز به تاخیر بیندازد. پپرین موجود در فلفل سیاه می تواند به عنوان یک عامل افزایش دهنده در کنار متفورمین (داروی دیابت) مورد استفاده قرار گیرد و کمک می کند تا دوز آن افزایش و عوارض جانبی ناشی از آن کاهش پیدا کند.و در کل به کاهش علائم این بیماری نیز کمک می کند.
  14. فلفل سیاه برای درمان سنگ مثانه: یکی دیگر از خواص فلفل سیاه این است که می تواند به دفع سنگ مثانه کمک شایانی کند. تحقیقات نشان داده است فلفل سیاه برای درمان سنگ در مجاری ادرار موثر است.
  15. خاصیت ضدافسردگی فلفل سیاه: فلفل سیاه یک داروی ضدافسردگی طبیعی است. پپرین موجود در فلفل سیاه مانند یک داروی ضدافسردگی عمل کرده و سیستم عصبی را تحریک می کند. در نتیجه توانایی شناختی افزایش می یابد.
  16. فلفل سیاه برای رفع حالت تهوع: با استفاده از خواص فلفل سیاه می توان انواع ناراحتی های معده را تسکین داد، کافی است یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی بنوشید تا زمانی که احساس تسکین کنید.
  17. فلفل سیاه برای درمان بیماری سل: فلفل دارای خواص ضد التهابی است. فلفل سیاه به پاکسازی ریه ها کمک کرده و تولید مخاط درون ریه ها را کاهش می دهد.پاکسازی ریه ها نیز در کاهش درد قفسه سینه موثر است. خاصیت ضد التهابی موجود در فلفل به درمان التهاب ناشی از سرفه در بیماری سل کمک می کند.
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *