کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

خواص جو

منتشره شده در شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۸

خواص جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً از اتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.

خواص جو
خواص جو

جو یک ماده مغذی است و درصورتی‌که به صورت مداوم در برنامه غذایی قرار گیرد، می‌تواند موجب کاهش چربی خون شود. خوردن جو به عنوان وعده غذایی صبحانه می‌تواند سیری را به میزان کافی به شما منتقل کند. در هر فروشگاهی که وارد شوید، می‌توانید جعبه‌های رنگین و زیبای خوراکی‌های مخصوص صبحانه که به نام کورن فلکس و برشتوک معروف هستند را ببینید. به دنبال مدل‌هایی بروید که دارای جو هستند و تا حدی رژیمی محسوب می‌شوند. این ماده خوراکی مایعاتی مثل شیر را مثل اسفنج جذب می‌کند. شاید در حین خوردن این صبحانه، حس کنید حجم کمی وارد معده‌تان شده است، ولی در اصل میزان کالری کمتری مصرف کرده‌اید که در عین حال می‌تواند شما را تا زمان ناهار سرپا و سیر نگه دارد. جو در سیستم گوارش به آهستگی هضم می‌شود و به همین دلیل است که مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا دوباره احساس گرسنگی کنید. با توجه به ابن نکته برای هضم جو انرژی بیشتری مصرف می‌شود و چربی سوزی بدن افزایش می‌یابد.

برچسب ها : ، ،
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

six + four =