انواع مختلف نبات
انواع مختلف نبات
- شاخه نبات
عبارت است از بلورهای نبات که به دور یک نخ (از جنس پنبه) تشکیل شده است.
- نبات چوبی
نباتی است که بلورهای نبات به دور یک چوب تشکیل می شود. از خواص ویژه و ممتاز نبات چوبی نسبت به نبات های نی دار پلاستیکی آن است که چوب کاملاً بهداشتی بوده (سه مرتبه جوشانده می شود) و برخلاف نی های پلاستیکی غیر بهداشتی و سرطان زا نمی باشد.
- نبات دندانه
- همان نگین نبات است که به دلیل قابلیت شکنندگی بسیار بالا در هنگام بسته بندی خرد شده و به خاطر راحتی و سهولت حل شدن در چای (نوشیدنی های گرم) برای مصارف خانگی و سایر مؤسسات بسیار آسان و مناسب می باشد. مزایای استفاده از این نبات آن است که نیازی به شکستن آن، با شیء یا دست نداشته و آماده برای مصرف و از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشد.
نبات مخلوط
عبارت است از تکه نبات هایی که در کف و جداره ی پاتیل ها تشکیل می شود که به دلیل غلظت خیلی زیاد شیره در کف پاتیل ها باعث تخته شدن آن ها می شود که به دلیل شکل نامنظم آن بیشتر به صورت فله عرضه می گردد.
- پرده نبات
نباتی است که روی پاتیل ها تشکیل شده و از لحاظ کیفیت و مقدار زعفران با دیگر نبات های شاخه و چوبی هیچ تفاوتی ندارد و از خصوصیات بارز آن ترد و نازک بودن آن می باشد.
- پودر نبات
ریزه یا همان خرده های نبات است که کمی از شکر درشت تر بوده و از قابلیت حل شدن بالا با همان خواص نبات می باشد.