کاربر مهمان، خوش آمدید.  ورود به پنل کاربریثبت نام

مشاغل صنعت و صنایع ایران

پورتال ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته

صنعت و صنایع
به پورتال تخصصی و حرفه ای ثبت و تبادل اطلاعات صنایع ایران و مشاغل وابسته خوش آمدید
شما هم به جامعه بزرگ صنعت و صنایع ایران بپیوندید...

خون سازترین مواد غذایی را بشناسید

منتشره شده در پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸

خون سازترین مواد غذایی را بشناسید

اگر میزان گلبول های قرمز خون شما کم باشد، بدن شما باید برای تحمل اکسیژن در بدن، بیشتر تلاش کند. بدن انسان هر روز، میلیون ها گلبول قرمز به واسطه مواد غذایی خون ساز تولید می کند. این گلبول ها در مغز استخوان تولید می شوند و حدود ۱۲۰ روز در اطراف بدن گردش می کنند.سپس به کبد رفته و در آن جا، اجزای سلولی آن ها بازیافت می شود. کم خونی می تواند شما را در معرض خطر عوارض جانبی قرار دهد، بنابراین مهم است که سطوح گلبول قرمز خون را در اسرع وقت به مسیر اصلی بازگردانیم.مصرف غذاهای غنی از این پنج ماده غذایی خون ساز می تواند به بهبود سطح گلبول های قرمز شما کمک کند:

  • آهن

استفاده از یک رژیم غذایی غنی با آهن می تواند تولید گلبولهای بدن را افزایش دهد.

*غذاهای غنی از آهن عبارتند از:

گوشت قرمز، مانند گوشت گاو
سبزیجات با برگ های سبز تیره، سبزیجاتی مانند اسفناج ، میوه های خشک، مانند آلو و کشمش
حبوبات
زرده تخم مرغ

  • اسید فولیک

اضافه کردن بعضی از ویتامین های B به رژیم غذایی برای خون رسانی می تواند مفید باشد.

مواد غذایی با ویتامین B-9 بالا (اسید فولیک) عبارتند از:

غلات غنی شده سبزیجات برگ دار و سبز مانند اسفناج و لوبیا و عدس
نخود فرنگی
آجیل

  • ویتامین B-12

مواد غذایی خون ساز با ویتامین B-12 شامل:

گوشت قرمز مانند گوشت گاو و ماهی ،محصولات لبنی مانند شیر و پنیر و تخم مرغ

غذاهای خون ساز در طب سنتی

در طب سنتی برخی مواد غذایی را به عنوان مواد خون ساز برای بدن معرفی کرده اند و همچنان برای خون رسانی استفاده می شوند.از جمله خونسازترین مواد غذایی در طب سنتی می توان به کنجد و عسل اشاره کرد.در طب سنتی از کنجد به عنوان یکی از مواد غذایی خون ساز اشاره شده است و شما می توانید هر شب کمی کنجد خرد شده مصرف کنید.از دیگر مواد غذایی خون ساز عسل است که بنا بر طب سنتی، اشاره شده است که عسل، پس از مصرف به سرعت به خون تبدیل شده و دارای خواص دارویی برای بدن است.همچنین در طب سنتی به گندم، شاه دانه، عدس، تخم گشنیز و زنجبیل به عنوان مواد خونساز اشاره شده است و شیره انگور و آبگوشت از جمله خون سازترین مواد غذایی در طب سنتی هستند.

  • میوه های خون ساز

زمانی که گلبول های قرمز خون در اندازه طبیعی خود باشند، عمل اکسیژن رسانی به تمام ارگان های بدن به خوبی صورت می گیرد. اما زمانی که به هر دلیلی دچار کم خونی می شوید، باید این کم خونی را با میوه ها و مواد غذایی خون ساز جبران کنید.

برچسب ها : ، ،
مشاغل صنعتی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *